tiistai 9. lokakuuta 2018

Viime aikoina olen...

- Katsellut monta dokumenttia kulteista ja uskonnoista

Nyt on katselussa dokumenttisarja Wild wild country, joka kertoo eräästä pienestä uskonnosta 1980-luvulla Oregonissa. On kyllä hyvin mielenkiintoinen ja en tällaisesta tapauksesta mitään tiennytkään. Normaalisti olen aikalailla kaikkia kultteja ja uskonnollisia ryhmittymiä vastaan, missä ihmiseltä kielletään oma ajattelu, perhesiteet on katkaistava, töitä tehdään palkatta kultin hyväksi ja vakavimmillaan ollut esimerkiksi joukkoitsemurhia. Mutta tässä sarjassa olen ainakin toistaiseksi näiden uskontoaan harjoittavien puolella. Saa tosin nähdä, miten käy :) 


Skientologiasta on myös tullut katsottua monta dokumenttia. Vaikea uskoa, miten älykkään oloiset ihmiset hurahtaa skientologiaan niin täysin. En ymmärrä, miten esimerkiksi Tom Cruise voi olla tapaamatta 12- vuotiasta tytärtään vain jonkun uskonnon vuoksi. Ja koko uskonnon on keksinyt scifi-kirjailija. Onhan sitä vaikea ottaa tosissaan, varsinkin jos on lukenut sen "sielujen syntytarinan". Se on kuin joku huono scifi- romaani :D Mutta uskon kyllä reinkarnaatioon, kuten skientologit.


Uskon kulttien ja lahkojen, miten näitä nyt nimitellään, saavan suosiota ja seuraajia ihmisen "seuraaja" luonteen vuoksi. Aion kirjottaa blogiin myöhemmin tästä.

- Ulkoillut ja fiilistellyt samalla ihanaa syksyä



- Haaveillut omakotitalosta

Meidän kaupunginosassa on ihania omakotitaloja ja tykkäänkin kävellä taloja samalla vilkuillen ja haaveillen omasta :D

- Koonnut yhden Ikean huonekalun

Miten ne onkin aina niin hankalia :D En vielä ottanut kuvaa, koska huonekalu ei ole omalla paikallaan vielä. On vielä alakerrassa ja kuuluu siis ylös. Hyvä tässä vaiheessa alkaa mittailla "sopiikohan tää tähän", kun huonekalu jo ostettu ja koottu :D

- Hengaillut paljon Oliverin kanssa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti